Begunstigersdag [Registration is closed!]

Wat gaan we doen?

Vrijdag 29 mei gaan we naar Grevenbroich in Duitsland en bezoeken we een bruinkoolgroeve (Garzweiler) en een bijbehorende power plant (Niederaussem of Neurath). In het totale gebied wordt per jaar ongeveer 200 miljoen ton bruinkool gedolven en staat een productiecapaciteit van meer dan 13 Gigawatt. Bereid u dus voor op een dag vol met indrukwekkende bruinkooltechniek waar u de kans loopt om vies te worden. Met andere woorden, een echte Waldur begunstigersdag.

Wat is de dag planning?

Ook dit jaar vertrekken we weer vroeg (± 9:00 uur) vanuit de TU/e naar de locatie in Duitsland. Na de technische praatjes en rondleidingen gaan we traditiegetrouw samen uit eten en drinken op een speciale locatie. We verwachten uiterlijk rond 22:00 uur weer terug te zijn in Eindhoven. Zet deze dag dus zeker in je agenda!

Ik wil dit meemaken!

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Mocht u met eigen vervoer willen komen of een ander verzoek hebben, vergeet dit er dan niet bij te vermelden. U kunt de kosten van de dag (20 of 60 euro) overgemaakt worden naar NL44 ABNA 0621 4238 66 t.n.v. DSD Waldur. Let wel: Begunstigers krijgen voorrang op leden vandaar dat ledeninschijvingen pas later worden bevestigd.

Wij zien u graag op vrijdag 29 mei 2015 bij de begunstigersdag 2015 van DSD Waldur.

image002

Bookings

Registrations are closed for this event.